top of page

CREON GROEP

Naamloos.png

CREON BELGIUM

Jarenlange ervaring en een innovatieve approach, met referenties in verschillende industrieën, illustreren onze mogelijkheden als fabrikant op het vlak van commitment, probleemoplossend vermogen en snelheid.

Creon streeft er steeds naar top kwaliteit te leveren en maakt daarvoor gebruik van de meest moderne technieken doorheen het volledige proces, van analyse over ontwerp tot fabricage en het testen van de producten.

We deinzen er niet voor terug om complexe opdrachten aan te nemen en op die manier klant specifieke oplossingen te bieden volledig op maat.

We zijn er rotsvast van overtuigd dat deze approach de beste basis is voor lange en waardevolle samenwerkingen met onze klanten.

Knipsel lumox.PNG

LUMOX

Dankzij de partnerschap met Creon biedt Lumox u een oplossing voor alle soorten vloeistofoverdracht (agressiviteit, hitte, snelheid, normen, enz.) en een kwaliteitsservice (technische tekeningen, ontvetten, tests, drukverliesberekeningen).


De aanwezigheid van een ontwerpbureau bestaande uit ingenieurs gespecialiseerd in elk van de producten in het assortiment, zorgt voor de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het geleverde product.

bottom of page